DrogArt išče strokovnega delavca na programu Izberi sam

Ljubljana, 21. marca - Združenje DrogArt išče strokovnega delavca na programu Izberi sam, namenjenemu zmanjševanju škodljivih posledic alkohola med mladimi ter razvijanju odgovornosti za informirane in manj tvegane odločitve mladih. Gre za zaposlitev za določen čas, do 25. maja 2018 in za polni delovni čas.

Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno po prejšnjem sistemu s področij socialni delavec, socialni pedagog, psiholog oziroma ustrezno izobrazbo za strokovnega delavca. Pogoj so tudi strokovni izpit na področju socialnega varstva ter delovne izkušnje na področju mladinskega in terenskega dela. Zaželen je tudi vozniški izpit.

Glavne naloge strokovnega delavca bodo pomoč pri razvoju in izvedbi aktivnosti na področju zmanjševanja škodljivih posledic alkohola ter mladinskega dela, sprotno oblikovanje novih odzivov na zaznane potrebe ciljne skupine, sodelovanje s pomembnimi akterji v nočnem življenju, lokalno skupnostjo in drugimi partnerji, pisanje prispevkov za spletno stran ter pomoč pri administraciji in druga dela na programu Izberi sam. Delo poteka tudi čez vikend v nočnem času.

Rok za prijavo z motivacijskim pismom, življenjepisom in fotokopijo ali skenom potrdila o opravljenem strokovnem izpitu na področju socialnega varstva je 26. marec. Prijave je treba poslati na naslov spela@drogart.org.