Podjetja 25.8.2015 16:10

Spar s storitvijo predplačniške mobilne telefonije

Ljubljana, 25. avgusta - Spar Slovenija uvaja novo storitev predplačniške mobilne telefonije Spar Mobil. Nakup SIM-kartice in polnitev računa bo mogoče opraviti na blagajnah vseh trgovin Spar in megamarketov Interspar. Partner pri zagotavljanju omrežja je Telekom Slovenije, so danes sporočili iz trgovske družbe.

Ljubljana.
Logotip trgovskega podjetja Spar Slovenija.
Foto: Stanko Gruden/STA
Arhiv STA

Spar Slovenija se je za omenjeno poslovno potezo odločil, da bi sledil potrebam kupcev, ki jih nakazujejo tudi trendi v panogi. "Pri uvedbi smo sledili trendom v panogi, raziskavam o uporabi mobilne tehnologije v Sloveniji, pa tudi uspešnemu mednarodnemu vzoru," pravi generalni direktor družbe Spar Slovenija Igor Mervič.

S storitvijo ciljajo zlasti na tiste, ki prvič samostojno uporabljajo mobilno tehnologijo in si zato želijo boljši nadzor, kot so otroci, mladostniki in starejše prebivalstvo. Storitev naj bi bila priročna tudi za posameznike, ki v Sloveniji ne preživijo veliko časa ali pa tu bivajo samo začasno.

Pakete je mogoče uporabljati takoj po nakupu in brez pogodbe. Ne vključujejo mesečne naročnine, vezave ali priključne takse in omogočajo enostaven nadzor nad porabo. Poleg tega so uporabniki, tudi če je račun prazen, dosegljivi še 90 dni od zadnje polnitve.

Spar Mobil ponuja osnovni paket s tarifo po ceni 6,6 centa na enoto, ki je enaka minuti pogovora, SMS-sporočilu ali 1 MB prenosa podatkov. Poleg tega so možni tudi 30-dnevni paketi za zakup dodatnih enot in prenosa podatkov, ki jih je mogoče aktivirati enostavno preko SMS-sporočila. Tako lahko uporabniki za 6,99 evra zakupijo 1500 dodatnih enot.