Turizem 22.1.2017 10:21

Terme Olimia se pripravljajo na gradnjo Termalie II

Podčetrtek, 22. januarja - Terme Olimia se pripravljajo na gradnjo centra dobrega počutja Termalia II, katere prva faza se bo začela v začetku marca, vsa dela pa morajo biti dokončana do konca maja 2018. Vrednost projekta je ocenjena na sedem milijonov evrov.

Podčetrtek, Terme Olimia. Terme Olimia, plakat. Foto: Lili Pušnik/STA Arhiv STA

Podčetrtek, Terme Olimia.
Terme Olimia, plakat.
Foto: Lili Pušnik/STA
Arhiv STA

Dela bodo potekala v dveh fazah: najprej bodo do konca letošnjega septembra zgradili nov objekt, katerega odprtje je predvideno 25. oktobra letos, 1. februarja 2018 pa bo sledila rekonstrukcija obstoječega objekta, ki mora biti zaključena do 30. maja 2018. Odprtje Termalie II vodstvo Term Olimia načrtuje 22. junija 2018.

S to naložbo bodo Terme Olimia nadgradile obstoječe vsebine z vrhunskimi programi, namenjenimi predvsem družinam z otroki.

V načrtu je tudi prenova gostišča Lipa in kampa, v Termah Tuhelj pa se bodo lotili nadgradnje vodnega parka.

Že lani so Terme Olimia prenovile hotel Sotelia, ki je bil zgrajen pred desetimi leti. Cilj naložbe je bila osvežitev in dopolnitev storitev hotela, dvig stopnje zadovoljstva gostov in zagotavljanje višje kakovosti storitev. V sklopu naložbe, ki jo ocenjena na 1,5 milijona evrov, je bilo med drugim prenovljenih 145 sob.